Hodnocení obchodu

4,9 93 hodnocení
Přidat hodnocení
5
87x
4
6x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 23.2.2019
+ Prekvapený som ochotou, vrele doporučujem !

Ok
Avatar autora | 8.2.2019
Vš OK!
Avatar autora | 27.12.2018
+ Dobrá komunikace. Zboží vždy řádně dodáno a doručeno.

S obchodem celková spokojenost. Velkým plusem je komunikace se zákazníkem. Obchod ochotně poskytne další informace o zboží a rady k nákupu.
Avatar autora | 26.12.2018
+ Jasná volba pro každého Štěpánka
+ Bílé míče
+ Dárkové balení...
- ... které je třeba včas pred Vánocemi objednat, nebo nebude

Avatar autora | 3.11.2018
+ rychle dodání

Avatar autora | 12.10.2018
vše ok
Avatar autora | 29.8.2018
+ výborná komunikace s majitelem
+ dárek ke každé objednávce

E-shop, kde si opravdu váží zákazníka. DOPORUČUJI VŠEM! Moje první zkušenost s tímto e-shopem: obdržel jsem poštou jen část zaplaceného zboží. Volal jsem ihned p. Štěpánkovi. Hned druhý den mi poslali zbytek objednaného zboží a jako omluvu zdarma 2 další dárky. Nikde jinde jsem se s takovým přístupem nesetkal. Jen tak dále!
Avatar autora | 16.8.2018
+ Skvělé a rychlé

Avatar autora | 13.8.2018
Bez problémů...
Avatar autora | 3.8.2018
První nákup, zatím hodnotím kladně!
Avatar autora | 30.7.2018
+ zboží přišlo včas, v pořádku, úhledně zabaleno, neporušeno, kvalita

Avatar autora | 24.7.2018
+ S obchodem mám jen ty nejlepší zkušenosti - doporučuji!

Avatar autora | 23.7.2018
- nedostal jsem žádný dárek ( tlumítko, potítko atd. ) Jinak vše 100%

Avatar autora | 22.7.2018
přehlednost, rychlost dodání zboží
Avatar autora | 21.7.2018
Výborný poměr kvalita-cena.
ŠC Avatar autora | 15.7.2018
Jedny z najlepších lôpt s akými som doteraz hrával,mám na mysli number1,nemäknú,nestrácajú vlákna, vynikajúci pocit na rakete ,jediné čo môžem vytknúť,ale to je bezpredmetné je že oproti konkurencii rýchlejšie mizne potlač znaku lopty.
Avatar autora | 9.7.2018
+ Rychlé jednání, bezproblémové doručení, vřele doporučuji

Avatar autora | 20.6.2018
+ Kvalitni míče, rychle jednani

Avatar autora | 19.6.2018
Naprosta spokojenost! Pro trenery muzu doporucit Stepanek trainer, vydrz dobra a trvrdost idealni na trenink, po hodine hrani z kose ruka neboli, jak to byva, z me zkusenosti, u Wilsonu a Dunlopu (trainer). Uz mam odehrano par zapasu s Czech N. 1 a krasne sednou do rakety. Perfektni vlastnosti pri top spinu.
Avatar autora 20.3.2019
Děkujeme, velmi nás zpětná vazba potěšila.
Avatar autora | 7.6.2018
+ Výborná komunikace, rychlé doručení

Doporučuji

Stránka 1 z 5 , položek celkem: 93

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací zde