Hodnocení obchodu

4,9 88 hodnocení
Přidat hodnocení
5
82x
4
6x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 12.10.2018
vše ok
Avatar autora | 29.8.2018
+ výborná komunikace s majitelem
+ dárek ke každé objednávce

E-shop, kde si opravdu váží zákazníka. DOPORUČUJI VŠEM! Moje první zkušenost s tímto e-shopem: obdržel jsem poštou jen část zaplaceného zboží. Volal jsem ihned p. Štěpánkovi. Hned druhý den mi poslali zbytek objednaného zboží a jako omluvu zdarma 2 další dárky. Nikde jinde jsem se s takovým přístupem nesetkal. Jen tak dále!
Avatar autora | 16.8.2018
+ Skvělé a rychlé

Avatar autora | 13.8.2018
Bez problémů...
Avatar autora | 3.8.2018
První nákup, zatím hodnotím kladně!
Avatar autora | 30.7.2018
+ zboží přišlo včas, v pořádku, úhledně zabaleno, neporušeno, kvalita

Avatar autora | 24.7.2018
+ S obchodem mám jen ty nejlepší zkušenosti - doporučuji!

Avatar autora | 23.7.2018
- nedostal jsem žádný dárek ( tlumítko, potítko atd. ) Jinak vše 100%

Avatar autora | 22.7.2018
přehlednost, rychlost dodání zboží
Avatar autora | 21.7.2018
Výborný poměr kvalita-cena.
ŠC Avatar autora | 15.7.2018
Jedny z najlepších lôpt s akými som doteraz hrával,mám na mysli number1,nemäknú,nestrácajú vlákna, vynikajúci pocit na rakete ,jediné čo môžem vytknúť,ale to je bezpredmetné je že oproti konkurencii rýchlejšie mizne potlač znaku lopty.
Avatar autora | 9.7.2018
+ Rychlé jednání, bezproblémové doručení, vřele doporučuji

Avatar autora | 20.6.2018
+ Kvalitni míče, rychle jednani

Avatar autora | 19.6.2018
Naprosta spokojenost! Pro trenery muzu doporucit Stepanek trainer, vydrz dobra a trvrdost idealni na trenink, po hodine hrani z kose ruka neboli, jak to byva, z me zkusenosti, u Wilsonu a Dunlopu (trainer). Uz mam odehrano par zapasu s Czech N. 1 a krasne sednou do rakety. Perfektni vlastnosti pri top spinu.
Avatar autora 19.11.2018
Děkujeme, velmi nás zpětná vazba potěšila.
Avatar autora | 7.6.2018
+ Výborná komunikace, rychlé doručení

Doporučuji
Avatar autora | 16.5.2018
+ Příznivá cena
+ Rychlé dodání
+ Kvalitní výrobek

Házečka, kterou s míčky dodávali jako dárek, sice přišla trochu ohnutá, ale po narovnání super, hafina je z ní i z míčků úplně unešená :) Balonky byly dodány rychle, bez komplikací, a v inzerované, tj. odpovídající kvalitě
Avatar autora | 15.5.2018
+ český výrobce
+ přehledné stránky
+ dárek navíc v podobě házedla pro psy

Udělal jsem si podrobný průzkum o nabídce tenisových míčů na našem trhu a byl jsem mile překvapen, že poměrem kvalita/cena/doba doručení vyšel jasně nejlépe český výrobek firmy Štěpánek. Pejsek obdržel i házedlo navíc, tedy štěstí bylo o to větší. Děkujeme! Doporučuji dalším potencionálním zákazníkům.
Avatar autora | 9.5.2018
+ Rychlé vyřízení objednávky
+ Kvalitní zboží

AK Avatar autora | 7.5.2018
+ Skvělé ceny
+ Kvalita produktů
+ Značka ;)
+ Retro tenisáky
- Zatím snad jen malá šíře sortimentu

Hledal jsem na webu levné tenisové míčky pro rekreační hru a našel jsem levné vysoce kvalitní míčky právě zde. No a retro verzi v bílé barvě jsem nemohl odolat ;)
Avatar autora | 7.5.2018
Vše dle domluvy a bez problémů

Stránka 1 z 5 , položek celkem: 88

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací zde