Hodnocení obchodu

4,9 78 hodnocení
Přidat hodnocení
5
72x
4
6x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 15.7.2018
Jedny z najlepších lôpt s akými som doteraz hrával,mám na mysli number1,nemäknú,nestrácajú vlákna, vynikajúci pocit na rakete ,jediné čo môžem vytknúť,ale to je bezpredmetné je že oproti konkurencii rýchlejšie mizne potlač znaku lopty.
Avatar autora | 9.7.2018
+ Rychlé jednání, bezproblémové doručení, vřele doporučuji

Avatar autora | 20.6.2018
+ Kvalitni míče, rychle jednani

Avatar autora | 19.6.2018
Naprosta spokojenost! Pro trenery muzu doporucit Stepanek trainer, vydrz dobra a trvrdost idealni na trenink, po hodine hrani z kose ruka neboli, jak to byva, z me zkusenosti, u Wilsonu a Dunlopu (trainer). Uz mam odehrano par zapasu s Czech N. 1 a krasne sednou do rakety. Perfektni vlastnosti pri top spinu.
Avatar autora 20.7.2018
Děkujeme, velmi nás zpětná vazba potěšila.
Avatar autora | 7.6.2018
+ Výborná komunikace, rychlé doručení

Doporučuji
Avatar autora | 16.5.2018
+ Příznivá cena
+ Rychlé dodání
+ Kvalitní výrobek

Házečka, kterou s míčky dodávali jako dárek, sice přišla trochu ohnutá, ale po narovnání super, hafina je z ní i z míčků úplně unešená :) Balonky byly dodány rychle, bez komplikací, a v inzerované, tj. odpovídající kvalitě
Avatar autora | 15.5.2018
+ český výrobce
+ přehledné stránky
+ dárek navíc v podobě házedla pro psy

Udělal jsem si podrobný průzkum o nabídce tenisových míčů na našem trhu a byl jsem mile překvapen, že poměrem kvalita/cena/doba doručení vyšel jasně nejlépe český výrobek firmy Štěpánek. Pejsek obdržel i házedlo navíc, tedy štěstí bylo o to větší. Děkujeme! Doporučuji dalším potencionálním zákazníkům.
Avatar autora | 9.5.2018
+ Rychlé vyřízení objednávky
+ Kvalitní zboží

Avatar autora | 7.5.2018
+ Skvělé ceny
+ Kvalita produktů
+ Značka ;)
+ Retro tenisáky
- Zatím snad jen malá šíře sortimentu

Hledal jsem na webu levné tenisové míčky pro rekreační hru a našel jsem levné vysoce kvalitní míčky právě zde. No a retro verzi v bílé barvě jsem nemohl odolat ;)
Avatar autora | 7.5.2018
Vše dle domluvy a bez problémů
Avatar autora | 24.4.2018
Seriózní obchod, solidní a příjemné jednání. Minulý víkend míče vyzkoušeny. Mezi míči Number a Classic jsem nepoznal zásadní rozdíl. Odskok je prakticky stejný. Gramáž vlny je jen nepatrně nižší u Number. Cena odpovídá kvalitě. Spokojenost
Avatar autora | 24.4.2018
Profesionální přístup, rychlé a spolehlivé dodání objednávky. Drobnou chybu přepravce obchod vyřídil obratem.
Avatar autora | 16.4.2018
Se zbožím jsem spokojená, došlo to, co jsem chtěla, jen jsem prosila urgentní odeslání, což mi bylo přislíbeno, že zboží odešlou tentýž den, ale k odeslání došlo až druhý den (zjišťovala jsem u PPL), takže mi nestihlo dojít včas. Ale byla moje chyba, že jsem objednala tak pozdě.
Avatar autora 20.7.2018
Dobrý den, rádi bychom upřesnili průběh Vaší objednávky. Zboží jsme dle naší dohody předali přepravci ve stejný den Vaší objednávky - čtvrtek (dvě hodiny od Vaší objednávky). Vámi zvolený přepravce PPL si převzal zboží a zaregistroval na DEPO bohužel až následující den - pátek. Vždy záleží na svozu z jednotlivých sběrných míst, které nemůžeme ovlivnit. Zboží bylo tak dodáno k Vašim rukám v pondělí dopoledne. To znamená následují pracovní den po převzetí PPL na DEPO. Vaše zkušenost s uvedeným dopravcem nás mrzí a doufáme, že na nás v budoucnu nezanevřete :)
Avatar autora | 18.3.2018
I přes zásilkovnu jsou nakonec míče dražší skoro o 100,-
Avatar autora 20.7.2018
Dobrý den, nabízíme možnost přepravy ZDARMA už od částky 1.500 Kč, při platbě online, nebo na účet neplatíte ani dobírku.
Avatar autora | 16.3.2018
+ Super vše.. Od poptávky po dodání

Avatar autora | 28.2.2018
+ Rychlé jednání

Avatar autora | 4.2.2018
+ Zboží bylo doručeno velmi rychle a v pořádku i s malým dárkem

Avatar autora | 31.1.2018
+ Prostě má jméno RADEK ŠTĚPÁNEK,... o tom, to je :-)

Rychle, kvalitně a bez potíží mi bylo zboží dodáno...
Avatar autora | 22.1.2018
+ rychlost

Avatar autora | 16.1.2018
Rychlé dodání spokojenost

Stránka 1 z 4 , položek celkem: 78

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací zde