Hodnocení obchodu

4,9 70 hodnocení
Přidat hodnocení
5
64x
4
6x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 7.5.2018
+ Skvělé ceny
+ Kvalita produktů
+ Značka ;)
+ Retro tenisáky
- Zatím snad jen malá šíře sortimentu

Hledal jsem na webu levné tenisové míčky pro rekreační hru a našel jsem levné vysoce kvalitní míčky právě zde. No a retro verzi v bílé barvě jsem nemohl odolat ;)
Avatar autora | 7.5.2018
Vše dle domluvy a bez problémů
Avatar autora | 24.4.2018
Seriózní obchod, solidní a příjemné jednání. Minulý víkend míče vyzkoušeny. Mezi míči Number a Classic jsem nepoznal zásadní rozdíl. Odskok je prakticky stejný. Gramáž vlny je jen nepatrně nižší u Number. Cena odpovídá kvalitě. Spokojenost
Avatar autora | 24.4.2018
Profesionální přístup, rychlé a spolehlivé dodání objednávky. Drobnou chybu přepravce obchod vyřídil obratem.
Avatar autora | 16.4.2018
Se zbožím jsem spokojená, došlo to, co jsem chtěla, jen jsem prosila urgentní odeslání, což mi bylo přislíbeno, že zboží odešlou tentýž den, ale k odeslání došlo až druhý den (zjišťovala jsem u PPL), takže mi nestihlo dojít včas. Ale byla moje chyba, že jsem objednala tak pozdě.
Avatar autora 24.5.2018
Dobrý den, rádi bychom upřesnili průběh Vaší objednávky. Zboží jsme dle naší dohody předali přepravci ve stejný den Vaší objednávky - čtvrtek (dvě hodiny od Vaší objednávky). Vámi zvolený přepravce PPL si převzal zboží a zaregistroval na DEPO bohužel až následující den - pátek. Vždy záleží na svozu z jednotlivých sběrných míst, které nemůžeme ovlivnit. Zboží bylo tak dodáno k Vašim rukám v pondělí dopoledne. To znamená následují pracovní den po převzetí PPL na DEPO. Vaše zkušenost s uvedeným dopravcem nás mrzí a doufáme, že na nás v budoucnu nezanevřete :)
Avatar autora | 18.3.2018
I přes zásilkovnu jsou nakonec míče dražší skoro o 100,-
Avatar autora 24.5.2018
Dobrý den, nabízíme možnost přepravy ZDARMA už od částky 1.500 Kč, při platbě online, nebo na účet neplatíte ani dobírku.
Avatar autora | 16.3.2018
+ Super vše.. Od poptávky po dodání

Avatar autora | 28.2.2018
+ Rychlé jednání

Avatar autora | 4.2.2018
+ Zboží bylo doručeno velmi rychle a v pořádku i s malým dárkem

Avatar autora | 31.1.2018
+ Prostě má jméno RADEK ŠTĚPÁNEK,... o tom, to je :-)

Rychle, kvalitně a bez potíží mi bylo zboží dodáno...
Avatar autora | 22.1.2018
+ rychlost

Avatar autora | 16.1.2018
Rychlé dodání spokojenost
Avatar autora | 26.12.2017
+ Objednávka v klidu domova, rýchlé dodání

Avatar autora | 23.12.2017
Rychlost dodání,perfektní komunikace,maximální spokojenost
Avatar autora | 23.12.2017
+ Cena
+ Přehlednost elektronických stránek
+ Kvalita výrobku
+ Vstřícnost obchodu (dodán i děkovný dopis s tlumičem na raketu)
+ Rychlost doručení

Avatar autora | 22.12.2017
+ rychlé doručení

Avatar autora | 19.11.2017
+ Rychlost doručení

Avatar autora | 15.11.2017
Kvalitní míče, dobrá cena, příjemná sleva k svátku, rychlé dodání objednaného zboží ... jen tak dál .. zatím samé plusy ..
Avatar autora | 15.10.2017
První nákup, velice spokojená.
Avatar autora | 6.10.2017
+ rychlé dodání a dostupnost výdejního místa

Stránka 1 z 4 , položek celkem: 70